ZAKELIJK

Borrel - lunch - diner - feesten

Over café de Prins

Als één van de oudste en meest geliefde cafés in Leeuwarden bieden we een warm welkom aan onze zakelijke gasten. Ontdek hier wat het gezellige bruin café de Prins te bieden heeft voor uw zakelijke behoeften.

Bij Café de Prins hebben we een rijke geschiedenis in het hart van Leeuwarden. Al jaren verwelkomen we gasten met onze gastvrijheid en heerlijke menukaart. Zakelijk eten en borrelen in een informele sfeer. Ons bruin café bied vele mogelijkheden,  van een bedrijfsborrel tot een uitgebreid buffet. 

Café de Prins heeft al vele zakelijke klanten in ons café mogen verwelkomen, waaronder lokale en niet lokale bedrijven, organisaties en ondernemers. We zijn er trots op dat we een vertrouwde plek zijn geworden voor al jullie zakelijke ontmoetingen, netwerkmogelijkheden en informele gesprekken.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen of de vrijblijvende offerte op deze pagina invullen. 

cafe-de-prins-leeuwarden

Zakelijke Arrangementen

Alle zakelijke arrangementen zijn momenteel op aanvraag. 

DIRECT REGELEN

Offerte aanvragen

Wil je direct iets regelen of een offerte aanvragen? Bij Café de Prins maken we het graag makkelijk voor je. Neem contact met ons op via onderstaande gegevens en ons team staat klaar om je verder te helpen. Of het nu gaat om het reserveren van een tafel, het organiseren van een evenement of het bespreken van speciale wensen, wij zorgen voor een snelle en persoonlijke service. Laat ons weten wat je nodig hebt en wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

5 voordelen op een rij

Waarom kiezen voor Café de Prins

Bellen - mailen - appen

Contact opnemen