OVER ONS

Passie voor Gastvrijheid

Caf√© de Prins bestaat al meer dan 40 jaar en is nog √©√©n van de weinige traditionele bruine cafe’s in het noorden. Bij Caf√© de Prins staan kernwaarden als gastvrijheid, kwaliteit en expertise hoog in het vaandel.

Met jarenlange ervaring in de horeca hebben we een schat aan ervaring opgebouwd. We begrijpen wat onze gasten willen en streven ernaar om altijd een uitstekende ervaring te bieden. Of het nu gaat om eten, drinken, borrelen of feesten bij Café de Prins bent u aan het juiste adres!

barman-leeuwarden_cafe-de-prins
Rijke Geschiedenis

Een Erfgoed van Kwaliteit

Café de prins heeft een rijke geschiedenis die al meer dan 35 jaar teruggaat in de tijd. Wat begon als een bescheiden café is uitgegroeid tot een bloeiende ontmoetingsplek voor jong en oud. Door de jaren heen hebben we een reputatie opgebouwd van gezelligheid en gastvrijheid, iets waar we trots op zijn en elke dag naar blijven streven!

ONZE MENUKAART

Onze menukaart is met zorg samen gesteld en biedt voor ieder wat wilds. Van klassieke gerechten tot verrassende specialiteiten.

Als onderdeel van ons erfgoed streven we altijd naar verbetering en vernieuwing. Aanpassen aan veranderingen en trends terwijl we trouw blijven aan onze roots.

Our bar

Focus op jouw beleving

Bij Café de Prins is uw ervaring onze prioriteit. We doen ons uiterste best om u een goede service en een onvergetelijke ervaring te bieden tijdens uw bezoek aan ons café. Ons vriendelijke en professionele team zorgt ervoor dat u zich welkom voelt en zich op uw gemak kunt ontspannen.

We hechten veel waarde aan uw tevredenheid en streven ernaar om aan uw verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Of u nu komt voor een snelle koffiepauze, een gezellige lunch of een ontspannen avondje uit, we willen dat u zich goed voelt en geniet van elk moment bij Café de Prins. Uw tevredenheid is onze drijfveer en we kijken ernaar uit om u keer op keer een een goede ervaring te bieden.

We willen dat u zich thuis voelt bij Café de Prins en dat uw bezoek een moment van ontspanning, genot en verbinding is. We streven naar continue verbetering en innovatie om ervoor te zorgen dat we aan uw verwachtingen blijven voldoen en uw ervaring bij Café de Prins blijvend bijzonder maakt.

wijnglas_de-prins

Bekijk onze menukaart