logo-prins

Bedrijfsborrelarrangement

CAFÉ DE PRINS LEEUWARDEN

Bent u op zoek naar de perfecte locatie om een bedrijfsborrel te organiseren in Leeuwarden? Bij Café de Prins bieden we een speciaal bedrijfsborrelarrangement aan dat ervoor zorgt dat uw team een geweldige tijd heeft en het belangrijke werk kan vieren.

Ons bedrijfsborrelarrangement is ontworpen om een ontspannen en informele sfeer te creëren waarin collega’s kunnen samenkomen, ontspannen en de successen van het bedrijf kunnen vieren.

Het arrangement omvat het exclusieve gebruik van Café de Prins voor uw bedrijfsborrel. U krijgt de beschikking over de volledige barfaciliteiten en comfortabele zitplaatsen, zodat u in alle privacy kunt genieten van de avond.

Ons ervaren personeel staat klaar om u van dienst te zijn en ervoor te zorgen dat uw gasten niets tekortkomen. We bieden een uitgebreide selectie aan drankjes, waaronder bier, wijn, sterke dranken en frisdranken, zodat iedereen aanwezig kan genieten van hun favoriete drankje.

Om de sfeer nog feestelijker te maken, kunnen we ook een selectie van heerlijke hapjes en snacks verzorgen. Van smaakvolle fingerfood tot hartige hapjes, we kunnen een menu samenstellen dat perfect past bij uw bedrijfsborrel.

Of het nu gaat om het vieren van een succesvol project, het verwelkomen van nieuwe teamleden of gewoon om het versterken van de teamgeest, ons bedrijfsborrelarrangement zorgt ervoor dat uw evenement een memorabele en gezellige gelegenheid wordt.

Neem contact met ons op om uw bedrijfsborrelarrangement bij Café de Prins te reserveren. We kijken ernaar uit om uw bedrijf te verwelkomen en samen met u een succesvolle en feestelijke borrel te organiseren in ons gastvrije café in Leeuwarden.

bedrijfsborrel_leeuwarden
DIRECT REGELEN

Offerte aanvragen

Wil je direct iets regelen of een offerte aanvragen? Bij Café de Prins maken we het graag makkelijk voor je. Neem contact met ons op via onderstaande gegevens en ons team staat klaar om je verder te helpen. Of het nu gaat om het reserveren van een tafel, het organiseren van een evenement of het bespreken van speciale wensen, wij zorgen voor een snelle en persoonlijke service. Laat ons weten wat je nodig hebt en wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.