Laatste updates

Onze laatste Social Media updates.

Café 'de Prins-H'

De Prins-H is zowel 's zomers als 's winters in trek. Na een wandeling of fietstocht in de prachtige natuur rondom de Prins is het goed toefen in onze brasserie of op ons zonneterras met een uniek weids panorama uitzicht over de waterpartijen van het mooie Leeuwarden. Al bijna 30jaar verzorgt 'Izak-Jan Rusticus' de lunch voor zijn gasten. Met iedere dag weer verse top producten. O.a. de Uitsmijter Fantasie, de diverse Soepen & natuurlijk de de "lekkerste' Gehaktbal van Leeuwarden en omstreken zijn de bekende gerechten die u eens moet proberen. Op de vrijdag avond is Café de Prins-H al jaren het gezelligste bruine café van Leeuwarden voor een dansje en een borreltje met voornamelijke muziekstijlen 70's 80's 90's & Nederlandstalige feest. Op de zaterdag avond is Café de Prins-H een waar Feestcafé en vliegt het dak er week in week uit weer af!
Café 'de Prins-H'
Café 'de Prins-H'2 weken geleden
HOE LIEF IS DIT😍 Eindelijk weer open en dan ook nog zoveel leuke berichten. Izak heeft iedereen de afgelopen dagen al gelukkig nieuwjaar gewenst😂 Zin in de zomer en lekker terras weer!☀️
Café 'de Prins-H'
Café 'de Prins-H'3 weken geleden
Lieve gasten,

Wat tappen we graag nog wat extra biertjes voor jullie en wat was het gister heerlijk om een aantal van jullie weer te kunnen zien!🍻 Toch werkt het weer absoluut niet mee..🥺 Het voor ons niet te doen met maar 3 tafeltjes in de tent. Daarom zullen wij per dag kijken of we wel of niet open kunnen. Is het weer een beetje goed?☀️ Ga er dan maar vanuit dat we jullie dolgraag ontvangen!

Twijfel je? Stuur een dm, bel naar de zaak of app één van ons (nee, we geven niet ineens de telefoonnummers van Lotte en Rose-Linde weg😉) Hopelijk krijgen we snel meer mogelijkheden en wordt het mooi weer😍 Tot snel!
Café 'de Prins-H'
Café 'de Prins-H'3 weken geleden
JA, JA! Feest vandaag🎉 Onze Joost te Slaa, oftewel Lightning Lettuce is vandaag jarig! De barman, DJ, klusjesman, spierbundel én natuurlijk de positiviteitsgoeroe van de Prins H.😉

Fijne dag vandaag Lettuce, we love you🧡

Agenda

Op deze pagina kun je op de hoogte blijven van de avonden die wij organiseren.