Laatste updates

Onze laatste Social Media updates.

Café 'de Prins-H'

De Prins-H is zowel 's zomers als 's winters in trek. Na een wandeling of fietstocht in de prachtige natuur rondom de Prins is het goed toefen in onze brasserie of op ons zonneterras met een uniek weids panorama uitzicht over de waterpartijen van het mooie Leeuwarden. Al bijna 30jaar verzorgt 'Izak-Jan Rusticus' de lunch voor zijn gasten. Met iedere dag weer verse top producten. O.a. de Uitsmijter Fantasie, de diverse Soepen & natuurlijk de de "lekkerste' Gehaktbal van Leeuwarden en omstreken zijn de bekende gerechten die u eens moet proberen. Op de vrijdag avond is Café de Prins-H al jaren het gezelligste bruine café van Leeuwarden voor een dansje en een borreltje met voornamelijke muziekstijlen 70's 80's 90's & Nederlandstalige feest. Op de zaterdag avond is Café de Prins-H een waar Feestcafé en vliegt het dak er week in week uit weer af!
Café 'de Prins-H'
Café 'de Prins-H'1 dag geleden
💨Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Juichen jullie vandaag Max nu wél de finishlijn over? Vanaf 15.00 uur in de Prins H🏎🍻
Café 'de Prins-H'
Café 'de Prins-H'4 dagen geleden
Vandaag is onze knappe Sjefiek Karamali jarig! Met de snelheid waarmee jij door het leven gaat hou jij het nog wel heel wat jaren vol😉 Gefeliciteerd topper!🧡
Café 'de Prins-H'
Café 'de Prins-H'7 dagen geleden
Vanavond hebben Feddy Tuininga en Lotte Rusticus heerlijke kreeft klaargemaakt in de Prins H🦞 Inclusief uitleg hoe je de kreeft moest eten onder toeziend oog van Izak. Wat heeft iedereen genoten😍 Voor herhaling vatbaar!
Café 'de Prins-H'

Agenda

Op deze pagina kun je op de hoogte blijven van de avonden die wij organiseren.