Laatste updates

Onze laatste Social Media updates.

Café 'de Prins-H'

De Prins-H is zowel 's zomers als 's winters in trek. Na een wandeling of fietstocht in de prachtige natuur rondom de Prins is het goed toefen in onze brasserie of op ons zonneterras met een uniek weids panorama uitzicht over de waterpartijen van het mooie Leeuwarden. Al bijna 30jaar verzorgt 'Izak-Jan Rusticus' de lunch voor zijn gasten. Met iedere dag weer verse top producten. O.a. de Uitsmijter Fantasie, de diverse Soepen & natuurlijk de de "lekkerste' Gehaktbal van Leeuwarden en omstreken zijn de bekende gerechten die u eens moet proberen. Op de vrijdag avond is Café de Prins-H al jaren het gezelligste bruine café van Leeuwarden voor een dansje en een borreltje met voornamelijke muziekstijlen 70's 80's 90's & Nederlandstalige feest. Op de zaterdag avond is Café de Prins-H een waar Feestcafé en vliegt het dak er week in week uit weer af!
Café 'de Prins-H'
Café 'de Prins-H'10 uren geleden
Negentig minuten lang kijken we vanavond 18.55 uur naar Getafe - Ajax op groot scherm in Café de Prins H!❌❌❌
Café 'de Prins-H'
Café 'de Prins-H'4 dagen geleden
Helaas, pak de zakdoek er maar bij. Morgen zijn wij vanwege verbouwing gesloten😩 Dinsdag staan we weer voor je achter de vertrouwde bar!
Café 'de Prins-H'
Café 'de Prins-H'4 dagen geleden
Dit zijn de toppers die meedoen aan de Koude Kroegenoorlog namens Café de Prins H!🤩 Wat ze met deze foto willen uitstralen vragen wij ons ook af, maar Jeroen, Joost, Feddy, Kai en Kai doen hun best in de strijd💪🏼🏆

Agenda

Op deze pagina kun je op de hoogte blijven van de avonden die wij organiseren.