Laatste updates

Onze laatste Social Media updates.

Café 'de Prins-H'

De Prins-H is zowel 's zomers als 's winters in trek. Na een wandeling of fietstocht in de prachtige natuur rondom de Prins is het goed toefen in onze brasserie of op ons zonneterras met een uniek weids panorama uitzicht over de waterpartijen van het mooie Leeuwarden. Al bijna 30jaar verzorgt 'Izak-Jan Rusticus' de lunch voor zijn gasten. Met iedere dag weer verse top producten. O.a. de Uitsmijter Fantasie, de diverse Soepen & natuurlijk de de "lekkerste' Gehaktbal van Leeuwarden en omstreken zijn de bekende gerechten die u eens moet proberen. Op de vrijdag avond is Café de Prins-H al jaren het gezelligste bruine café van Leeuwarden voor een dansje en een borreltje met voornamelijke muziekstijlen 70's 80's 90's & Nederlandstalige feest. Op de zaterdag avond is Café de Prins-H een waar Feestcafé en vliegt het dak er week in week uit weer af!
Café 'de Prins-H'
Café 'de Prins-H'14 uren geleden
Roze zaterdag!🌈💖 Sjefiek Karamali en Marloes zijn er in ieder geval helemaal klaar voor😉
Café 'de Prins-H'
Café 'de Prins-H'1 week geleden
Morgen is het weer tijd voor de QUIZ!🥳 Onze vrienden van Quizjemee starten morgen om 20.00 uur in de Prins H. Aanmelden kan nog steeds, maximaal vijf personen per team👩🏻‍🤝‍👨🏽 Hoe je dat doet? Stuur een PB naar Quizjemee of reageer hieronder in de reacties met je teamnaam en aantal👇🏼👇🏼
Café 'de Prins-H'
Café 'de Prins-H'2 weken geleden
Wil je makkelijker van kroeg naar kroeg?🚶🏻‍♂️Haal dan op vrijdag en zaterdag een QR-polsbandje, dan hoef je die dag je QR-code niet meer te laten scannen bij de deur.

⏱ Het bandje is alleen geldig op de dag dat je hem afhaalt.

Waar? Bij de Waag en het Zaailand
Wanneer? Vrijdag van 14:00 - 23:00 en zaterdag van 11:00 - 23:00.

✅Vergeet niet je legitimatiebewijs en coronacheck app mee te nemen.

Meer weten kijk dan op: https://leeuwarden.nl/nl/coronamaatregelen-de-gemeente-leeuwarden

Agenda

Op deze pagina kun je op de hoogte blijven van de avonden die wij organiseren.