Laatste updates

Onze laatste Social Media updates.

Café 'de Prins-H'

De Prins-H is zowel 's zomers als 's winters in trek. Na een wandeling of fietstocht in de prachtige natuur rondom de Prins is het goed toefen in onze brasserie of op ons zonneterras met een uniek weids panorama uitzicht over de waterpartijen van het mooie Leeuwarden. Al bijna 30jaar verzorgt 'Izak-Jan Rusticus' de lunch voor zijn gasten. Met iedere dag weer verse top producten. O.a. de Uitsmijter Fantasie, de diverse Soepen & natuurlijk de de "lekkerste' Gehaktbal van Leeuwarden en omstreken zijn de bekende gerechten die u eens moet proberen. Op de vrijdag avond is Café de Prins-H al jaren het gezelligste bruine café van Leeuwarden voor een dansje en een borreltje met voornamelijke muziekstijlen 70's 80's 90's & Nederlandstalige feest. Op de zaterdag avond is Café de Prins-H een waar Feestcafé en vliegt het dak er week in week uit weer af!
Café 'de Prins-H'
Café 'de Prins-H'5 dagen geleden
Vandaag is dit blije ei jarig!🥳 Het kan helaas niet groot gevierd worden, dus geef Kai Douma hier een beetje liefde❤️ Gefeliciteerd topper, wij zijn blij met je!
Café 'de Prins-H'
Café 'de Prins-H'6 dagen geleden
Heb jij je team al opgegeven? 🧐

Vanavond gaan we gewoon ouderwets QuizZen op de eerste donderdag van de maand, zoals je van ons gewend bent. Alleen dit keer online!

Er zijn al 27 teams, dus dit belooft een bittere strijd te worden. Vergeet je niet nog snel op te geven.

We starten om 20:00! 🤓

Opgeven kan bij : aanmelden@quizjemee.nl zij geven verdere informatie over hoe deze quiz zal verlopen.
Café 'de Prins-H'
Café 'de Prins-H'1 week geleden
Normaal heeft onze Izak Rusticus graag gelijk, maar in dit geval liever niet. We moeten elkaar nog wat langer missen en dat vinden wij maar niks🥺 Nog even volhouden❤️

Agenda

Op deze pagina kun je op de hoogte blijven van de avonden die wij organiseren.