Laatste updates

Onze laatste Social Media updates.

Café 'de Prins-H'

De Prins-H is zowel 's zomers als 's winters in trek. Na een wandeling of fietstocht in de prachtige natuur rondom de Prins is het goed toefen in onze brasserie of op ons zonneterras met een uniek weids panorama uitzicht over de waterpartijen van het mooie Leeuwarden. Al bijna 30jaar verzorgt 'Izak-Jan Rusticus' de lunch voor zijn gasten. Met iedere dag weer verse top producten. O.a. de Uitsmijter Fantasie, de diverse Soepen & natuurlijk de de "lekkerste' Gehaktbal van Leeuwarden en omstreken zijn de bekende gerechten die u eens moet proberen. Op de vrijdag avond is Café de Prins-H al jaren het gezelligste bruine café van Leeuwarden voor een dansje en een borreltje met voornamelijke muziekstijlen 70's 80's 90's & Nederlandstalige feest. Op de zaterdag avond is Café de Prins-H een waar Feestcafé en vliegt het dak er week in week uit weer af!
Café 'de Prins-H'
Café 'de Prins-H'4 weken geleden
Café 'de Prins-H'
Café 'de Prins-H'4 weken geleden
VACATURE🕺🏼

Ben je net begonnen met je studie in Leeuwarden en op zoek naar een leuke bijbaan? Of kijk je al jaren vol jaloezie naar de mensen die zo heerlijk aan het knallen zijn achter de bar bij de Prins H.?

Dit is je kans, want wij zijn op zoek naar meerdere mensen die ons fantastische team willen versterken!😍 We zoeken mensen voor donderdag, vrijdag en/of zaterdagavond en een dag in overleg.

Is gezelligheid jouw tweede naam, heb je een vlotte babbel en ben je stressbestendig? Dan ben jij perfect voor ons. Je moet je goed in je eentje kunnen redden, maar ook kunnen vlammen met het hele team🔥

Het liefste zien we dat je een langere periode beschikbaar bent, zodat we niet huilend afscheid moeten nemen en weer op zoek moeten naar een nieuwe jij.

Lijkt het je wat, stuur even een mailtje met je cv naar info@cafedeprinsleeuwarden.nl, slide in onze dm of kom gewoon gezellig langs dan maken we direct even kennis!👋🏼💌
Café 'de Prins-H'
Café 'de Prins-H'1 maand geleden
Lieve mensen, namens de zus van Wilco Petra Apeldoorn-bruinsma hieronder het bericht over zijn afscheid van morgen🌟

———

Familie, vrienden en kennissen van Wilco Bruinsma zoals de meesten van jullie weten is wilco maandag door een noodlottig ongeval in zijn woning overleden.

Maandag 22 augustus zal de afscheidsdienst in besloten kring plaatsvinden.

Wij weten dat er veel mensen zijn die afscheid willen nemen of een laatste groet willen brengen.
Wilco vertrekt maandag om 14.00 vanaf de jelsumerhof naar zijn stam café de prins-h daar zal de auto even stoppen.

Wij zouden het mooi vinden als zich daar een ere haag voor hem vormt.

Daarna is er gelegenheid om een biertje te drinken zoals wilco het graag gewild zou hebben in zijn stam café de prins-h

———

We hopen dat jullie samen met ons afscheid komen nemen van een onze lieve gekke stamgast🧡

Agenda

Op deze pagina kun je op de hoogte blijven van de avonden die wij organiseren.