Laatste updates

Onze laatste Social Media updates.

Café 'de Prins-H'

De Prins-H is zowel 's zomers als 's winters in trek. Na een wandeling of fietstocht in de prachtige natuur rondom de Prins is het goed toefen in onze brasserie of op ons zonneterras met een uniek weids panorama uitzicht over de waterpartijen van het mooie Leeuwarden. Al bijna 30jaar verzorgt 'Izak-Jan Rusticus' de lunch voor zijn gasten. Met iedere dag weer verse top producten. O.a. de Uitsmijter Fantasie, de diverse Soepen & natuurlijk de de "lekkerste' Gehaktbal van Leeuwarden en omstreken zijn de bekende gerechten die u eens moet proberen. Op de vrijdag avond is Café de Prins-H al jaren het gezelligste bruine café van Leeuwarden voor een dansje en een borreltje met voornamelijke muziekstijlen 70's 80's 90's & Nederlandstalige feest. Op de zaterdag avond is Café de Prins-H een waar Feestcafé en vliegt het dak er week in week uit weer af!
Café 'de Prins-H'
Café 'de Prins-H'1 week geleden
Café 'de Prins-H'
💀Skeletten, zombies, bloed en andere freaky shit. Het is tijd voor Halloween!🎃 Vanaf 16.00 uur zetten we de boel op z’n kop. Zien we je daar? Of ben je te bang?😏 Natuuurlijk kom je verkleed en de engste/beste/meest freaky outfit wint☠️
Café 'de Prins-H'
Café 'de Prins-H'1 week geleden
Ja ja! Aankomende zondag staan de mosselpannen weer op het vuur🤩 Maak je klaar voor mosselen, stokbrood en sauzen🍴Wil je ook aanschuiven? Stuur ons een DM!

Vanaf 15.00 uur geopend, om 16.00 uur is het tijd om aan te vallen🤤

Voor de echte fans: Izak de mosselman is natuurlijk ook aanwezig voor de entertainment🥳😉
Café 'de Prins-H'
Café 'de Prins-H'2 weken geleden
Roze zaterdag!🌈💖 Sjefiek Karamali en Marloes zijn er in ieder geval helemaal klaar voor😉

Agenda

Op deze pagina kun je op de hoogte blijven van de avonden die wij organiseren.